YesNoOk
avatar

Sound Playing without a PlaySND code? [SOLVED] (Read 224 times)

Started by All-Star Platinum, May 04, 2019, 12:22:12 am
Share this topic:
Sound Playing without a PlaySND code? [SOLVED]
New #1  May 04, 2019, 12:22:12 am
  • **
  • Future Funk Punk
    • Canada
Issue has been resolved.
Last Edit: May 11, 2019, 02:35:10 am by All-Star Platinum
Re: Sound Playing without a PlaySND code?
#2  May 04, 2019, 12:56:59 am
  • ***
  • CPU Purple Heart
    • USA
    • www.dailymotion.com/2a8130871d2742d2f4da3b069

  • Online
 Have you checked statedef -1/,-2 or-3 to see if there is a playsnd that corresponds to the states in your post?

Edit: Actually, double checked your post and came across this

Quote
[State 6000, PlaySnd]
type = PlaySnd
trigger1 = Time = 1&&random<500
value = S48,0+random%4
volume = 999
Re: Sound Playing without a PlaySND code?
#3  May 04, 2019, 01:07:05 am
  • **
  • Future Funk Punk
    • Canada
Have you checked statedef -1/,-2 or-3 to see if there is a playsnd that corresponds to the states in your post?

Edit: Actually, double checked your post and came across this

Quote
[State 6000, PlaySnd]
type = PlaySnd
trigger1 = Time = 1&&random<500
value = S48,0+random%4
volume = 999

That state and playsnd is fine, the problem lies in state 1701, and 1702.

For some reason, sound 48, 0 plays when the opponent gets hit (happens twice due to hitdefs)
It's only 48, 0 too, I have no idea how it's playing and there is nothing within -1,-2, or -3 which would cause it.

Thanks for the reply tho,

edit: even if I remove that playsnd, 48, 0 plays for some ungodly reason.