Erroratu said, May 15, 2013, 10:10:23 pmIntelova graficka od 64 mbIntel CelereonCPU 2.60ghzi 800 RAMWIndows XP Professional service pack 2pa dobro dobar je tvoj od mojeg kompjuterakvak!
The DuckSS said, May 15, 2013, 09:12:33 pmLegendarySatera said, May 13, 2013, 09:09:18 pmErroratu said, May 12, 2013, 08:11:45 pmCao,Satera,sta ima?Sve je ok. Počeo sam crtati vidite!Spoiler, click to toggle visibiltylepo si poceo satera!samo tako nastavi Hehe.. Hvala. Erroratu said, May 15, 2013, 09:31:47 pmSjano uradjeno Satera.Popravi jedino noge i prste na njegovoj desnoj ruci i sve je sjajno.Oci mi puno lice na Sonicove,neznam zasto.Hvala.Naravno da je po Sonicove oči. Jer tako sam bazu našao ovdje: http://sparbases.deviantart.com/art/Base-91-311405776
Google translate?Ili stvarno pricas Srpski?(Using google translate or speaking Serbian for real?Cause you made a grammatical error)
Erroratu said, May 18, 2013, 03:53:10 pmGoogle translate?Ili stvarno pricas Srpski?(Using google translate or speaking Serbian for real?Cause you made a grammatical error)sigurno 100% je kopirao text onog srbina koji je davno ovde ostavio poruku zajebavajuci nas da jos uvek verujemo da ovde ih ima 100
Ne zezam se, zivim u Peru-u vec 16 godina, al' rodio sam se u Srbiji. Otisao sam za Peru kad sam imao 11 godina, tako da izvinite ako mi je srpski malo los.
ESFAndy011 said, May 30, 2013, 01:48:18 amNe zezam se, zivim u Peru-u vec 16 godina, al' rodio sam se u Srbiji. Otisao sam za Peru kad sam imao 11 godina, tako da izvinite ako mi je srpski malo los. oh to je uredu znaci rodjen si u srbiji,sta te je dovelo da odes u peru,posao koji ti roditelji ili ti radis ili samo ste odlucili da zivite tamo?
nadam se da nisam oboleo od necro-virusa eeeh erroratu,slabo ima srba po mugen forumima jel'da?ma da neki valjda zbog svog celokupnog rada ili zivota se nemogu vratit svojoj navici na borilacke igre...
DuckSS Farm said, September 27, 2013, 06:50:06 pmnadam se da nisam oboleo od necro-virusa eeeh erroratu,slabo ima srba po mugen forumima jel'da?ma da neki valjda zbog svog celokupnog rada ili zivota se nemogu vratit svojoj navici na borilacke igre...retko ko i igra borilacke igre,svi ovde Counter i PES i ostale gluposti
to ti je popularno skroz ovde kod nas ionako samo nas dvojica ovde pricamoznas sta erroratu?mogao bi i ti postati kontributorvidim imas potencijala da pravis portrain fajlove kao saikoro...
DuckSS Farm said, September 28, 2013, 05:54:02 pmto ti je popularno skroz ovde kod nas ionako samo nas dvojica ovde pricamoznas sta erroratu?mogao bi i ti postati kontributorvidim imas potencijala da pravis portrain fajlove kao saikoro...da,al nisam mugena pipnuo mesecima,jebe me skola, a sad kad sam dobio novi laptop samo igram Skyrim i take stvariMoram da skinem Mortal Kombat
to ti je kad se naviknes na igre ne prestajes uopsteti bese imas facebookaj da ponekad popricamo ovako nasamomislim ako zelis ja ionako nista posebno ne radim tu samo ponekad kad zatreba popricati sa familijom
izgleda da sam oborio rekord u sprite ripinguza jedan sat 89 sprajtova kena iz GBC street fighter-a alpha warrior's dreamughh...brate...samo je jos ostalo das napravi od njega nesto....hey erroratu sta ima kod tebe?
Ubi me skola,2 smena sam,od 10 ujutro do 9 uvece sam odsutan od kuce,a subota i nedelja su rezervisane za sjec drva.Nema sta Duck,ti si ko Sonic kad dodje do rippinga.Gotta rip fast!
Erroratu said, October 12, 2013, 04:42:17 pmUbi me skola,2 smena sam,od 10 ujutro do 9 uvece sam odsutan od kuce,a subota i nedelja su rezervisane za sjec drva.Nema sta Duck,ti si ko Sonic kad dodje do rippinga.Gotta rip fast!u jeb... zar toliko te toliko skola muci?ma da i ja sam nasekao drva dosta za zimu,ughh,kazu meterolozi da ce biti opaka zimama da kod mene u skoli imam vise problema sa drustvom (idioti koji samo misle na sex,pice,provode i tako dalje...nije ni cudo sto su dali ime toj skoli u karakaju: divlji zapad,ma da bilo bi gore ako bi otisao u srbiju,najebo bi),sve petice i cetvorke iz predmeta osim fizikie kod koje jos nisam dobio ocenu al je teska ko crna zemlja i iz matematike koju trebam da popravim od 1 do najmanje 3-ke.brzina ripinga je bila dosta laka,imam iskustvo sa 8-bitnom grafikom
brate imamo jos jednog srbina ovde na MFG-ju:http://mugenguild.com/forum/profile/area.summary;u=83748lepo boga mi sad nas je 5...