YesNoOk
avatar

new mugen 1.0 / 1.1 bug error (Read 2682 times)

Started by UchihaSSJ, April 01, 2014, 12:33:13 am
Share this topic:
new mugen 1.0 / 1.1 bug error
#1  April 01, 2014, 12:33:13 am
  • *
  • half Saiyan half Uchiha, the perfect warrior !
    • Ecuador
    • mugen@hotmail.com
    • tobalinator.webnode.es
hello guys i found one bug on mugen i will explain it :
i downloaded the mugen100 and 1.1b1 from the elecbyte website
i try this in both and both give me the same error
this bug its a charge power
in vs or team vs:  the 2p chars when start charging (any char who can charge i use cvs chars  warusaki pots etc..) the 1p chars are stuned,
can't move / run just can jump only until he finish to charge
if you want try it download for example DC 1.0 by pots here
http://mugenguild.com/pots/
or any cvs char who can charge
use mugen 1.0 or 1.1
play in vs and charge in p2 and try move on p1 you will see
its just me or its a global bug ?
how i can fix it ?
sorry for my bad english  and thx for answers

Re: new mugen 1.0 / 1.1 bug error
#2  April 04, 2014, 06:29:19 pm
  • ******
  • I will absolve you of your original colors.
    • www.bluehitbox.com
I don't think I really understand what you're saying, but your problem sounds like a keyboard limitation.
Re: new mugen 1.0 / 1.1 bug error
#3  April 14, 2014, 09:54:19 pm
  • ****
  • dang ol' spirit sword man.
    • USA
    • twitch.tv/xtayisblackx
I'm guessing the OP is trying to use SIMUL mode, and if that's the case, then that's why there's bugs, SIMUL is set up very strangely, and can lead to lots and lots of bugs.