YesNoOk
avatar

Greetings... I have a bug with a Grab command. (Read 16484 times)

Started by AVPboy, June 08, 2017, 04:56:19 pm
Share this topic:
Greetings... I have a bug with a Grab command.
#1  June 08, 2017, 04:56:19 pm
  • ****
  • Fist of Nothingness
  • I'm not powerful.
    • Mexico
    • j_llamosa@hotmail.com
Look guys, it is my first character and i don't really know how fix this:

















It literally blanks out of nowhere the opponent and then everything is fine... Could someone help me please?
Re: Greetings... I have a bug with a Grab command.
#2  June 08, 2017, 06:04:04 pm
  • avatar
  • ***
  • ̢̻̮̫̬̹̞̼̲̪̜̭͇̲͒ͪ̌ͬ̒̄̔̐͘͟ͅ ̢̋ͬ̓͗̏̇̌̑͐ͤ͗̔̊̕͏̴̣͎̟͈̬͚
    • Monaco
it happen against everyone or against code-k only?
http://signavatar.com/32255_s.gif

please visit my request thread. here
bad grammar is art
Re: Greetings... I have a bug with a Grab command.
#3  June 08, 2017, 06:15:26 pm
  • ****
  • Fist of Nothingness
  • I'm not powerful.
    • Mexico
    • j_llamosa@hotmail.com
it happen against everyone or against code-k only?

Absolutely everyone... Excluding "GM's" Gill once... but it happens with every single character i have.

     Posted: June 09, 2017, 03:21:51 am
Hello?
Re: Greetings... I have a bug with a Grab command.
#4  June 09, 2017, 11:09:00 am
  • avatar
  • ***
  • ̢̻̮̫̬̹̞̼̲̪̜̭͇̲͒ͪ̌ͬ̒̄̔̐͘͟ͅ ̢̋ͬ̓͗̏̇̌̑͐ͤ͗̔̊̕͏̴̣͎̟͈̬͚
    • Monaco
make your current grab code only for that gill. by adding triggerall=enemynear,name=gill
and make another grab code for other char using kfm as base opponent edit the grab code until you completely fix it. you should repost this thread in mugen development help not mugen configuration help people rarely reply here.
http://signavatar.com/32255_s.gif

please visit my request thread. here
bad grammar is art
Re: Greetings... I have a bug with a Grab command.
#5  June 09, 2017, 03:09:47 pm
  • ****
  • Fist of Nothingness
  • I'm not powerful.
    • Mexico
    • j_llamosa@hotmail.com
make your current grab code only for that gill. by adding triggerall=enemynear,name=gill
and make another grab code for other char using kfm as base opponent edit the grab code until you completely fix it. you should repost this thread in mugen development help not mugen configuration help people rarely reply here.

It just got me error now... so removed those commands, OH! Thanks for moving the topic "Just No Point".
Re: Greetings... I have a bug with a Grab command.
#6  June 09, 2017, 03:26:24 pm
  • ****
  • Robotics Engineer
    • USA
    • altoiddealer@gmail.com
Press Ctrl+D to enter debug mode

Press Ctrl+D again to toggle which character's info is showing in the overlay.

Also press Ctrl+C to show CLSN boxes.


Looking at the ACTIONID and STATENO values you should be able to see what's not right.

Re: Greetings... I have a bug with a Grab command.
#7  June 09, 2017, 06:21:51 pm
  • ****
  • Fist of Nothingness
  • I'm not powerful.
    • Mexico
    • j_llamosa@hotmail.com
Press Ctrl+D to enter debug mode

Press Ctrl+D again to toggle which character's info is showing in the overlay.

Also press Ctrl+C to show CLSN boxes.


Looking at the ACTIONID and STATENO values you should be able to see what's not right.

I shall give it a try... if i have any doubt, i shall tell you, thanks.
Re: Greetings... I have a bug with a Grab command.
#8  June 10, 2017, 10:53:42 am
  • **
    • France
I guess the command grab puts P2 in a custom state (like all throws & command grabs), with an anim that involves "non-standard" sprite index numbers.
Altoiddealer's advice will tell you what anim and which sprited are displayed, which will definetly give us a hint ;)
- samurais, swords & stuff ? → Another Blade
Re: Greetings... I have a bug with a Grab command.
#9  June 11, 2017, 01:22:57 am
  • ****
  • Hey, I'm Grump!
    • USA
    • soldier.ucoz.net/
If you use sprites other than the required sprites for a grab (i.e 5000,5001,5002,5010,etc.) in the animations, you'll get vanishing shit. Don't do that.

(Youtube) (WIP) (Mediafire) (New Anime Shop) My Manga Reviews! Personal favorite Patreon! Check her out!

"There is nothing either good or bad, but thinking makes it so."
Re: Greetings... I have a bug with a Grab command.
#10  June 11, 2017, 02:58:50 am
  • ****
  • Fist of Nothingness
  • I'm not powerful.
    • Mexico
    • j_llamosa@hotmail.com
If you use sprites other than the required sprites for a grab (i.e 5000,5001,5002,5010,etc.) in the animations, you'll get vanishing shit. Don't do that.

Oh Jelly... i will give it a try.