YesNoOk
avatar

server move / feb 2020 (Read 8819 times)

Started by Valodim, February 20, 2020, 01:36:58 AM
Share this topic:
Re: server move / feb 2020
#101  April 06, 2020, 10:05:07 PM
  • ******
  • You must OBEY or you will be exterminated!!
  • EXTERMINATE! EXTERMINATE!! EX-TER-MI-NAATEEE!!!
    • Chile
    • network.mugenguild.com/basara/
Nope, I still can't enter to the ftp, the 530 error still appears for me
Re: server move / feb 2020
#102  April 07, 2020, 12:49:11 AM
  • ****
    • USA
    • https://twitter.com/inktrebuchet
I noticed today that when i click on some tagged names, I'll get this message.


And now I get this one for some reason.
Last Edit: April 07, 2020, 12:53:58 AM by ink
Re: server move / feb 2020
#103  April 07, 2020, 12:53:35 AM
  • ******
  • Are you goblet?
  • Never order spooky spaghetti
    • USA
^In that post, Neko's profile works as intended but the other three tell me they don't exist, despite being actual active accounts.
Re: server move / feb 2020
#104  April 07, 2020, 11:53:24 PM
  • ******
    • Germany
Nope, I still can't enter to the ftp, the 530 error still appears for me

if it's the error message you mentioned in an earlier post, you need to enable encryption. I checked and ws_ftp should support that. also, make sure to use "network.mugenguild.com" as the hostname.
Re: server move / feb 2020
#105  April 08, 2020, 07:09:34 AM
  • ******
  • You must OBEY or you will be exterminated!!
  • EXTERMINATE! EXTERMINATE!! EX-TER-MI-NAATEEE!!!
    • Chile
    • network.mugenguild.com/basara/
About the former, I don't know how to configure that, I tried to look at options and I couldn't find it. About the latter, I always use the network.mugenguild.com in the host name/address, so I don't think that's the problem

Not sure if counts, but searching about the 530 error on Google, I found that a possible reason is that the password could be corrupted. Maybe changing it could fix the error??
Re: server move / feb 2020
#106  April 08, 2020, 10:16:06 AM
  • ******
    • Germany
Not sure if counts, but searching about the 530 error on Google, I found that a possible reason is that the password could be corrupted. Maybe changing it could fix the error??

Well, the error message says that it's about missing encryption, so...

If I'm reading this right, you need to set "server type" to "Server type FTPS/SSL (AUTH SSL)" in the settings? Alternatively, FileZilla seems to work for a bunch of people, if ws_ftp doesn't work please try that.
Re: server move / feb 2020
#107  April 08, 2020, 11:09:22 PM
  • ******
  • You must OBEY or you will be exterminated!!
  • EXTERMINATE! EXTERMINATE!! EX-TER-MI-NAATEEE!!!
    • Chile
    • network.mugenguild.com/basara/
I got FileZilla but an older version and didn't work either... but I updated it to a newer version and now it works. Thanks Val, now I can connect to my site :D
Last Edit: April 08, 2020, 11:16:29 PM by Dalek Basara
Re: server move / feb 2020
#108  April 09, 2020, 06:20:03 PM
  • ******
Re: server move / feb 2020
#109  April 10, 2020, 07:01:30 PM
  • ******
    • Germany
Thanks for going through the effort of debugging that! I'll check it out :)