YesNoOk

Show content

This section allows you to browse the content for this member. Note that you can only see content for which you have sufficient viewing permissions.

******
Valodim is Offline
Contact Valodim:

Valodim

Administrator

Messages by Valodim

    

Re: server move / feb 2020

 February 21, 2020, 02:05:57 AM View in topic context
 Posted by Valodim  in server move / feb 2020 (Started by Valodim February 20, 2020, 01:36:58 AM
 Board: Feedback

Yeah search is still broken.

@dxwho I'll look into it
    

Re: server move / feb 2020

 February 20, 2020, 06:06:02 PM View in topic context
 Posted by Valodim  in server move / feb 2020 (Started by Valodim February 20, 2020, 01:36:58 AM
 Board: Feedback

sure
    

Re: server move / feb 2020

 February 20, 2020, 05:58:48 PM View in topic context
 Posted by Valodim  in server move / feb 2020 (Started by Valodim February 20, 2020, 01:36:58 AM
 Board: Feedback

Removed it now, it's obviously more confusing than anything. There should be a nice green lock next to the URI in the browser to indicate that everything is nice and encrypted now :)
    

Re: server move / feb 2020

 February 20, 2020, 05:47:12 PM View in topic context
 Posted by Valodim  in server move / feb 2020 (Started by Valodim February 20, 2020, 01:36:58 AM
 Board: Feedback

Haha, I love how folks have been around for so long they notice these teensy details. It's an indicator that you're looking at the page with TLS encryption. Used to be that wasn't the default, but these days it's pretty backwards to serve unencrypted websites. So that lock is kinda meaningless these days..

Unfortunately the forum software makes some assumptions about http here and there, like with avatars. I think I fixed it now :P
    

Re: server move / feb 2020

 February 20, 2020, 05:29:03 PM View in topic context
 Posted by Valodim  in server move / feb 2020 (Started by Valodim February 20, 2020, 01:36:58 AM
 Board: Feedback

Smileys fixed. Embedded videos also better now, maybe?
    

Re: server move / feb 2020

 February 20, 2020, 04:22:14 PM View in topic context
 Posted by Valodim  in server move / feb 2020 (Started by Valodim February 20, 2020, 01:36:58 AM
 Board: Feedback

I'll look into it. Seems I also broke smileys along the way
    

Re: Random Topic V10

 February 20, 2020, 09:32:57 AM View in topic context
 Posted by Valodim  in Random Topic V10 (Started by Orochi Gill July 09, 2016, 05:00:44 AM
 Board: All That's Left

haha the chess board. oh man, good times. no dice though, I'm sure that mod broke a long time ago.
    

Re: server move / feb 2020

 February 20, 2020, 09:31:38 AM View in topic context
 Posted by Valodim  in server move / feb 2020 (Started by Valodim February 20, 2020, 01:36:58 AM
 Board: Feedback

Not sure if this counts, but a little while ago I tried to change my signature, and it ended up deleting the whole thing. Also, I can't quote posts for some reason.

there was a brief period where those things were broken. but they should be fixed at this point?

I was wondering what happened here because I tried to post and it said that the message box is empty when it wasn't.

yeah I was still fiddling with some code to make it work again, haha. should be ok now :)

our favorite pony princess is back! the princess of... what was it again? it started with "F". was it "fascism"? i dunno.

All those years and I still love this gimmick! It's also amazing to me that the forum software can mostly hold its own against modern alternatives. I was expecting a much shoddier experience clouded by nostalgia, but it's actually quite ok :)

Quote
anyway! thanks for the update. i would also like to adress an annoying little problem we've had for a long time. if we enter an URL to our avatar with https:// it will not display anything, so we would have to change it to just http://

I properly added https to this server, and it's enforced too (http redirects). So this should be the other way around now?
    

Re: server move / feb 2020

 February 20, 2020, 02:06:45 AM View in topic context
 Posted by Valodim  in server move / feb 2020 (Started by Valodim February 20, 2020, 01:36:58 AM
 Board: Feedback

Ugh, I messed up some post code still. There's some stuff left to fix, but I'll have to deal with it later. I *hope* everything at least mostly works now.
    

server move / feb 2020

 February 20, 2020, 01:36:58 AM View in topic context
 Posted by Valodim  in server move / feb 2020 (Started by Valodim February 20, 2020, 01:36:58 AM
 Board: Feedback

Hey folks,

just giving a heads-up that we just moved servers. The old one was terribly outdated, and I had it on my agenda to move it for a long time. Glad I could make it before we got hacked from some unpatched security issue, haha. Sorry it took a while, this forum software is old as dirt now and had some incompatibilities :P

I think I got everything working so far. Search isn't back up yet, I'll have to look into that. Please tell me if anything else looks broken to you.
    

Re: Random Topic V10

 February 19, 2020, 05:02:22 PM View in topic context
 Posted by Valodim  in Random Topic V10 (Started by Orochi Gill July 09, 2016, 05:00:44 AM
 Board: All That's Left

Haha, I haven't looked at the server in wayyyyyyyyy too long. Miracle we never got hacked all those years. I'll probably move things around a bit in the next few days.

Cool to see there's still people around :)
    

Re: Random Topic V10

 February 19, 2020, 04:58:54 PM View in topic context
 Posted by Valodim  in Random Topic V10 (Started by Orochi Gill July 09, 2016, 05:00:44 AM
 Board: All That's Left

this place still alive? :pwingmugoi:
    

Re: Random Topic V10

 February 19, 2020, 04:58:40 PM View in topic context
 Posted by Valodim  in Random Topic V10 (Started by Orochi Gill July 09, 2016, 05:00:44 AM
 Board: All That's Left

Eyooooooo guys whats going on
    

Re: network.mugenguild down?

 September 06, 2018, 03:28:21 PM View in topic context
 Posted by Valodim  in network.mugenguild down? (Started by MightyKombat September 06, 2018, 02:35:18 PM
 Board: Feedback

Sorry, that was me. Moved dns provider yesterday, looks like I messed up. Should be fixed as soon as dns caches expire
    

Re: SF5 thread is missing

 August 24, 2016, 05:28:33 PM View in topic context
 Posted by Valodim  in SF5 thread is missing (Started by walt August 24, 2016, 03:26:46 PM
 Board: Feedback

I restored it, the latest reasonably accessible backup I had was from 12 days ago though.
    

Re: Imgur Uploaded Images not showing up anymore

 January 19, 2016, 10:38:51 PM View in topic context
 Posted by Valodim  in Imgur Uploaded Images not showing up anymore (Started by HQ January 15, 2016, 12:47:53 PM
 Board: Feedback

Quote
Hi there Valodim,

Thank you for writing in. I am sorry for the delay and the inconvenience.
Hi ,

Thanks for writing. Unfortunately that site has been blocked from
hotlinking due to multiple instances of abuse of Imgur's terms of
service. The terms of service can be found at http://imgur.com/tos. As  a
team, we discussed the purpose of your website and have removed the block
(this may take up to 24  hours).

I  look forward to seeing you within the community.

CAT  TAX:http://imgur.com/gallery/xs5JZHW/

case solved. thanks  imgur guys :mugoi:
    

Re: Imgur Uploaded Images not showing up anymore

 January 18, 2016, 01:49:39 PM View in topic context
 Posted by Valodim  in Imgur Uploaded Images not showing up anymore (Started by HQ January 15, 2016, 12:47:53 PM
 Board: Feedback

don't think so..

http:
https:
    

Re: Imgur Uploaded Images not showing up anymore

 January 18, 2016, 01:44:56 AM View in topic context
 Posted by Valodim  in Imgur Uploaded Images not showing up anymore (Started by HQ January 15, 2016, 12:47:53 PM
 Board: Feedback

I'm pretty sure it's not possible to interoperably suppress the referer header for <img> tags on the client side.

Didn't receive a reply from imgur yet, but their support page said they are available monday through friday so I probably just missed that with my inquiry.
    

Re: Imgur Uploaded Images not showing up anymore

 January 15, 2016, 06:00:18 PM View in topic context
 Posted by Valodim  in Imgur Uploaded Images not showing up anymore (Started by HQ January 15, 2016, 12:47:53 PM
 Board: Feedback

You're right. Added a news item. I'm hoping for a quick answer from support, if I don't hear back from them within a day we'll make a better announcement.
    

Re: Imgur Uploaded Images not showing up anymore

 January 15, 2016, 03:58:03 PM View in topic context
 Posted by Valodim  in Imgur Uploaded Images not showing up anymore (Started by HQ January 15, 2016, 12:47:53 PM
 Board: Feedback

Well, this is awkward. Imgur has blocked image loads when they come from mugenguild.com. :sadgoi:

Their ToS quite clearly state "Also, don't use Imgur to host image libraries you link to from elsewhere, content for your website, advertising, avatars, or anything else that turns us into your content delivery network.", which might be what we are doing I guess?

I sent them a support request asking about it, since this is purely from user-generated content. We'll how that goes. Worst case, users can't use imgur links anymore, and there would be little we could do about that from our side.